Inkoop Designer Kleding

Inbreng

Mijn online winkel en boutique in Baarn zouden niet kunnen bestaan zonder de inzet en inbreng van al die dames die hun kleding een tweede leven gunnen via Abeltje. Ik ben altijd op zoek naar dames met een hoogwaardige en bijzondere smaak die hun kleding een tweede leven gunnen en op deze manier een steentje bijdragen aan een schonere duurzamere wereld.


Consignatie

Ik werk bewust met een consignatie model waarbij ik inbrengers 50% van de verkoopprijs betaal voor een kledingstuk. Dit percentage is hoger dan menig tweedehands kledingwinkel. De reden hierachter is dat mijn concept is gericht op designer kleding van een hoge kwaliteit met bijbehorende marktvraag.

Afkoop

Bovendien is het mogelijk om kleding in te brengen en hier direct een betaling voor te ontvangen. Dit gaat in de meeste gevallen om een eenmalige inbreng zoals bijvoorbeeld de overname van een collectie uit een nalatenschap.

Prijsvoering

De prijs die in de winkel wordt gerekend is afhankelijk van verschillende factoren zoals de conditie, actualiteit, materiaal, maatvoering en de ontwerper van het kledingstuk.

Ik werk met een concept waarbij ik me richt op een hoge omloop. Mijn klanten verwachten wekelijks een collectie van nieuwe stukken in mijn winkel en op mijn website.