Over Abeltje

Ik ben Abeltje, 45 jaar en woon samen met mijn gezin in Hilversum. Het maakt me gelukkig wanneer vrouwen zich door kleding mooier en positiever voelen. 

Na de geboorte van mijn eerste zoontje heb ik mijn baan opgezegd. Dit was een grote stap aangezien ik veel kansen kreeg bij het bedrijf en daar elke twee jaar een nieuwe uitdaging aan mocht gaan. Toch was dit niet mijn pad. Bij elke nieuwe functie, raakte ik verder verwijderd van mezelf. Nadat ik gestopt ben, werd ik vrijwilliger in verschillende projecten en kwam dichter bij mezelf. Hierdoor kreeg ik een nieuwe inspiratie; Leef slim en bewust, en je bent vrij! 

Met deze inspiratie ben ik mijn eigen tweedehands merkkleding shop begonnen. Enerzijds om vrouwen aan te sporen de ballast uit hun garderobe te halen, en anderzijds mensen blij maken met unieke merkkleding. 

Het perfecte aan tweedehands merkkleding is dat je voor top kwaliteit een dal prijs betaalt en je tegelijkertijd jouw fashion steentje bijdraagt aan het milieu. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kleding een tweede leven te geven om de enorme milieu impact van het vernietigen van kleding tegen te gaan.